Concert de Patum 2013

Lloll Bertran serà la protagonista del Concert de Patum 2013. La polifacètica actriu i cantant serà la protagonista del Memorial Ricard Cuadra d’enguany. Per primer cop s'incorporarà el teatre de text dins la música de la Patum.
La primera part del concert conté dos contes, un escrit per Màrius Moneu i amb música de Roger Belmonte; i un altre escrit per Pep Moneu i amb música de Robert Agustina. I Lloll Bertran cantant i actuant, explicant històries de la Patum i de la música de la Patum.
La segona part seguirà l’esquema dels altres anys amb la interpretació d’un salt de Patum, amb arranjaments de Joan Baptista Lambert.
El concert de Patum es farà a Berga el dia 25 de maig, que és el dissabte abans de Corpus. Tot i això, si el Barça arriba a la final de la Copa d’Europa, com que es juga el dissabte 25 de maig, el concert es faria el divendres 24 per evitar coincidències. Serà a les 10 de la nit a la plaça de Sant Pere de Berga.
Abans però, es podrà sentir el mateix concert a Barcelona, concretament, el dijous 23 de maig al Centre Artesà Tradicionàrius.
Els assajos comencen divendres 29 de març i l'últim serà dissabte 18 de maig.