Concert de Patum amb la Lloll

Aquest any en fa vint que el Ricard Cuadra va organitzar el primer Concert de Música Oblidada de la Patum. Ja fa vint anys, o bé només en fa vint – tot depèn de a qui ho preguntes – que un home va decidir que la música de la Patum mereixia ser tocada d’una altra manera. Anys més tard, vam encetar un altre camí: el de la creació i l’experimentació a l'entorn de la música de la Patum.
Enguany el Memorial Ricard Cuadra proposa una petita incursió al món del teatre musical:
una gran actriu, un poeta de renom, uns textos divertits, una música excepcional i l'entusiasme de sempre de la quarantena de músics. Composicions musicals de Roger Belmonte, Robert Agustina i Sergi Cuenca i textos escrits per Màrius Moneo, Pep Moneo i Celdoni Fonoll. Lloll Bertran a l'escenari i sota la direcció de Sergi Cuenca. 
El primer concert arriba aquest dijous 23 de maig, al Centre Artesà Tradicionàrius, a Gràcia. Serà a 2/4 de 10 del vespre. I dissabte 25 de maig el concert s'estrena a Berga. A les 10 de la nit, a la Plaça de Sant Pere (al Teatre Municipal en cas de mal temps). Les entrades valdran 10 euros dempeus i 12 euros si es vol seure en una cadira. Es podran comprar el mateix dia del concert, a partir de les 2/4 de 6 de la tarda, també a la Plaça de Sant Pere. 
L'acte és organitzat pel Memorial Ricard Cuadra i l'Ajuntament de Berga i compta amb la col.laboració de l'Escola Municipal de Música de Berga, la Cobla Ciutat de Berga, la Societat Coral Unió Berguedana i el suport de CatalunyaCaixa.