Concert de Patum 2016

El Memorial Ricard Cuadra torna a oferir el Concert de Patum per 19è any consecutiu. Serà a Berga el dissabte 21 de maig, a les 10 de la nit, a la Plaça de Sant Pere. Els assajos van començar el 24 d'abril, sota la direcció de Sergi Cuenca. Si a aquests dinou concerts hi sumem els tres que va organitzar el mateix Ricard Cuadra, els músics de La Patum han ofert ja vint-i-dues ocasions per gaudir de les melodies patumaires de vint-i-dues maneres diferents, des de la recuperació de les versions de Joan Baptista Lambert, els arranjaments del mateix Ricard i les versions d'en Sergi Cuenca, en Robert Agustina,  Llibert Fortuny, La Dharma, Albert Guinovart, Roger Belmonte, Albert Carbonell, Àlex Martínez, Manel Camp i tants d’altres.

Enguany, plantegem un petit retorn als orígens i us oferim, amb la il·lusió de sempre, un concert 100% berguedà. El Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt i l’aniversari dels Gegants ens han aportat el marc necessari per afegir a la música patumaire les melodies queraltines.

La Banda del Memorial Ricard Cuadra està formada per més de 40 músics berguedans que s'ajunten, de manera altruista,  per oferir aquest concert únic.

Les entrades valen 12 € si es vol estar assegut i 10 € a peu dret. Es poden comprar anticipadament a l'Oficina Jove del Berguedà (C/Pere III, 5 - Berga) o el mateix dissabte 21 de maig, a la Plaça de Sant Pere. El concert compta amb el patrocini de CatalunyaCaixa - Grup BBVA. A més del Concert de Patum a Berga, el dijous 19 de maig també es podrà gaudir de l'espectacle al Tradicionàrius, a Gràcia, com ja és habitual. Dijous 19 de maig, el concert comença a 2/4 de 10 i es poden comprar les entrades i trobar tota la informació al web del Centre Artesà Tradicionàrius.